City Singler

FRÆKKERE I 2´EREN

Onsdag 25. april 2012 kl: 15:25

Så er tøserne tilbage...
Trine Gadeberg, Sofie Lassen-Kahlke, Anne Louise Hassing
og Kaya Brüel. Danmarks 4 sjoveste, frækkeste og lækreste
comedy-kvinder er klar med et spritnyt show.

Et hylemorsomt mix af vanvittige sketches, fede pophits og standup comedy...og som altid: serveret på høje hæle! Og det bli'r - ganske som titlen antyder - frækkere i 2'eren!

Og hvordan vil City Singlerne så følge op på sidste års forrygende publikumssucces?

- No sweat! - lyder det fra pigerne.
- Singlelivet er stadig fuld af kikset kærlighed, groteske no go's og pinlige platheder. Vi tør godt love 2 timers fuld skrue, med alt dét som ingen andre tør kaste sig ud i.

Sidst var det bl.a. pole-dance, net-dating og rust i undervognen. Hvad bli'r denne gang, holder pigerne helt ind til kroppen. Men de garanterer, at publikum vil skrige af grin. Kvinderne vil nikke genkendende til det hele...- og mændene vil ryste på hovedet!

Ny på holdet er Kaya Brüel - der nu frygtløst kaster sig ud i det vanvittige mix af "Sex and the City" og "Ørkenens Sønner". - Jeg har lavet MGP, film, teater og soloplader. Nu glæder jeg mig VILDT til blive en del af en flok skingrende skøre City Singler!Det her show kommer til at gi' mig nye udfordringer, nye venner... og mindst 6 par nye sko!

Manuskriptet er i hænderne på Vase & Fuglsang. Et makkerpar, der som fast leverandør til bl.a. Cirkusrevyen, garanterer højt tempo, skarp satire og hylende morsomme tekster.


© Copyright 2024 NKBOOKING. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.





NKBOOKING
Booking Tlf. 7020 3648
E-mail: niels.kofoed@nkmusic.dk