Fede Finn & Funny Boyz

FEDE FINN GÅR LEGO AMOK

Lørdag 15. februar 2014 kl: 15:33

Successen for den splinter nye Lego film, i biograferne ikke mindst i USA og Danmark, er så kæmpe stor nu,

at Fede Finn & Funny Boyz er begyndt at få henvendelser om at optræde i forbindelse med store events hvor arrangører vil kæde dem sammen med LEGO klodser,events der skal forgå i foråret og sommeren 2014.

Det skyldes, at Fede Finn & Funny Boyz sidste år producerede en lille sjov sang, som skulle være et frisk indslag i Parken, i forbindelse med den store Top Charlie galla, bandet var ikke engang bekendt med, at en ny Lego film var under opsejlning. De lavede en sang om verden bedste legetøj for børn og voksne i alle aldre og kaldte sangen for "Klodser".
"Klodser" handler om konen, som er træt af manden evige udskejelser med sine "Klodser", som han nærmest arbejder med døgnet rundt. Sangen skal tages med lidt godt humør, især når det foregår i det Fede Finske univers, der godt kan lide at blande tingene sammen. Klodser bliver spillet på mange af landets diskoteker, og når der samtidig er kommet en film om Lego klodser , ja så har det åbenbart fået en salgs synergieffekt.
Nu vælter forespørgslerne ind for at lokke gruppen til at synge "Klodser" til forskellige sjove events, så Fede Finn & Funny Boys takker menge gange for LEGO påvirkningen, og drømmen , af de helt store, er at Fede Finn & Funny Boyz i løbet af sommeren kan stå i LEGOLAND mens et tusind tal publikum kan synge med på


© Copyright 2024 NKBOOKING. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.





NKBOOKING
Booking Tlf. 7020 3648
E-mail: niels.kofoed@nkmusic.dk