Kasper Nielsen

FRA LIVE FRA BREMEN

Tirsdag 15. april 2014 kl: 12:52

Kasper Nielsen fra Live fra Bremen - et alsidigt comedy show

Kasper Nielsen har de seneste par år haft succes på tv. Han har bl.a. medvirket i "Dybvaaad" (TV2 Zulu) og har optrådt med comedygruppen, Specialklassen (DR2 og TV2 Zulu).
I 2013 lærte endnu flere danskere Kasper at kende, da han medvirkede som komiker i sæson 8 og 9 af underholdningsprogrammet Live fra Bremen på TV2. Her spillede han blandt mange roller den plagede Erik, der altid fik selskab af sin moaaar, når han mindst ventede det.

Selvom det først er inden for de seneste par år man har lært Kasper at kende derhjemme i tv-stuerne, så har han over 15 års erfaring som live komiker til firmafester, private fester, på teatre og til festivaler.

Kasper har en særlig evne til at interagere og lave spas med gæsterne.
Og han indleder således sit show blandt publikum. I én af sine skæve roller - f.eks. som en kikset fotograf - får han sammen med publikum skabt et univers med sjove og uforudsigelige situationer, hvor Kasper helt med vilje er til grin. Man fornemmer tydeligt, at et af hans store forbilleder er Peter Zellers.
Herefter går Kasper på scenen med sit show, der en blanding af sketch, jokes og musikalske indslag. Showet er energifyldt og det er en forfriskende blanding af virkemidler fra stand-up og revyscenen. Publikum inddrages i særlig grad og måske er der en udvalgt gæst, der får lidt ekstra fokus.


© Copyright 2024 NKBOOKING. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.





NKBOOKING
Booking Tlf. 7020 3648
E-mail: niels.kofoed@nkmusic.dk