Jørgen de Mylius

ALLE TIDERS MELODI GRAND PRIX

Torsdag 3. juli 2014 kl: 12:13

Jørgen de Mylius
Alle tiders Melodi Grand Prix - Eurovision Song Contest 1956-2013

Book et foredrag med Jørgen de Mylius ...

Dette er historien om det Europæiske Melodi Grand Prix
Fra den spæde start i 1956 med bare syv lande til det store ekstravagante tv-show, vi kender i dag. Højdepunkter, evergreens, skandaler, kostumer, karrierer, fester, rygter, historier, nabo-points, tabere og vindere.

Melodi Grand Prix har været elsket og hadet siden starten, men når vi hører sangene igen - selv mange år efter - vælter minderne frem. Ikke bare om selve programmet eller sangene, men om oplevelser og begivenheder fra den tid i vores liv. Dermed beskriver sangkonkurrencens udvikling også den kulturelle forvandling i Europa fra 1956 og frem til i dag.

Jørgen de Mylius har nøje fulgt udviklingen i Melodi Grand Prix siden starten i 1956. Efter konkurrencens mangeårige fravær fra Danmarks Radio genindførte han i 1978 Melodi Grand Prix i Danmark og var tilrettelægger og vært gennem de følgende 11 år. Jørgen de Mylius har for Danmarks Radio præsenteret grandprix-kavalkader og kommenteret Eurovision Song Contest 24 gange.

I denne bog fortæller Jørgen de Mylius år for år om sangkonkurrencens udvikling og vilkår, om kunstnerne og deres sange og øser af anekdoter og oplevelser fra finalerne.

Bogen er fyldt med QR-koder, der leder til Eurovisionssidens videoklip af vindernumrene.


© Copyright 2024 NKBOOKING. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.





NKBOOKING
Booking Tlf. 7020 3648
E-mail: niels.kofoed@nkmusic.dk